Home Over Monique Tarieven Contact

Ervaringen

Beste Monique,
Ik mail je omdat ik je vandaag telefonisch niet te pakken kreeg. Ik ben de dochter van je buurvrouw en sinds kort komt ze in jouw praktijk. Ik ben onder de indruk van de resultaten die jullie samen hebben bereikt in zo een kort tijd. En dat terwijl ze al zo lang klachten heeft en helaas in het ziekenhuis weinig verder kwam. (28-06-2018)

Dag Monique,
Dit zijn mijn ervaringen van gister en vannacht. Vrij snel na het gebruik van de plaat kreeg ik een verdrietig gevoel, wat later s avonds en vannacht eruit kwam, het voelt als oud diep verdriet, dat is me niet vreemd er is de laatste jaren al heel veel verdriet uit gekomen, al moest ik er wel aan wennen om het weer toe te laten. Ook vannacht zo‘n ruimer gevoel voor m‘n gevoelens, conditioneringen van mezelf en voor anderen, liefdevoller, zachter meer mededogen, het was zo‘n algemeen ruimer en zachter gevoel, ik ben d‘r blij mee!! (03-11-2017)

Dag Monique,
Nog even in het oude jaar je laten weten hoe het met is. Voel me beduidend beter in mijn vel zitten, emotioneel en psychisch evenwichtiger, al ‘n paar weken niet die aanvallen van een ritmestoornis, durf t bijna niet te zeggen en te geloven, mijn energie is ook stabieler maar moet denk ik voor mijn hart het wel heel rustig aan doen. M‘n hart bonst nog regelmatig, ‘n snellere hartslag en kramp op mijn middenrif, de brokstukken verdriet zijn voorbij, af en toe nog kleine restjes. Ik gebruik alleen wat je hebt geadviseerd en gebruik om de 8 dagen 6 min. de plaat. (31-12-2017)

Dag Monique,
Even wat van me laten horen. De uitslag van het bloedonderzoek voor m‘n schildklier was goed. Ik vind dat ik me zo langzaam aan wel beter ga voelen, m‘n hart bonkt minder en ik voel me ook wel energieker, of en toe denk ik; zo heb ik me nog nooit gevoeld! Ik wil nog wel naar m‘n keel trauma kijken en je hulp daarbij, ik denk wel ,dat het ‘n pittige is, het zou heel mooi zijn als ik daar nog wat mee zou kunnen doen! (03-03-2018)

Hoi Monique
Net de uitslagen gehad van het bloed Ze waren allemaal goed . (08-03-2018)

Hoi Monique,
dankjewel. Fijn dat ik verder beter test, ik voel me ook echt wel sterker. (25-01-2018)

Hallo Monique,
nou ik ben enorm geïnspireerd geraakt, en voel me vol energie! (15-02-2018)

Hallo Monique
afgelopen dinsdag ben ik bij viroloog geweest ivm nieren. Op zich ziet het er niet heel erg verontrustend uit... er zit geen eiwit in mijn urine mijn rechter nier is iets kleiner... bloeddruk was prima wat hij mij adviseert is meer verse groente en sinaasappels eten ivm kalium wat ik schijnbaar iets te kort heb liefst wat meer lichaamsbeweging .. tja daar zal ik nog even mijn best voor moeten gaan doen maar na een lange werkdag heb ik niet altijd meer zin om te gaan lopen of zo :-) Eind januari moet ik weer even bloed laten prikken en dan geeft hij mij een telefonisch consult gewoon even de boel in de gaten houden Dus.... je advies was terecht... niet in angst gaan zitten :-) maar dat deed ik toch al niet maar tja je kijkt er wel op maar niet in he... nou ja jij wel maar ik niet Ik wil je bedanken voor onze gesprekken en de warmte die je mij geeft als ik bij je ben ben er onwijs blij mee en dankbaar dat jij op mijn pad bent gekomen Ik wens jou en je gezin fijne feestdagen toe en tot snel (13-12-2018)

Lieve Monique,
Wat fijn dat je er meteen in gedoken bent, dank je wel! Het buisje ligt al onder haar kussen! De inhoud ervan gaat dus werken op al haar ‘klachten‘? Fijn!! Met M. gaat het heel goed! Daar zijn we blij mee, dank je wel! (17-06-2017),

Lieve Monique,
Met S. en mij gaat het mede dankzij jou steeds beter en daar zijn we je heel dankbaar voor. Groetjes en liefs, (06-06-2018)

Mijn contactgegevens

Adres
Molenvaart 254a 1764 AX Breezand
Telefoon
0223 - 521286 (op werkdagen)
E-mail
mvanpappelendam@quicknet.nl
U kunt mij ook vinden op Facebook!

Algemene Voorwaarden