Home Over Monique Tarieven Contact

Persoonlijk voedingsadvies

Er wordt steeds meer wetenschappelijk onderzoek gedaan naar gepersonaliseerde voeding. Hieruit blijkt dat je DNA bepaalt welke voeding bij je past en dus energie geeft in plaats van kost.

Het leuke hiervan is dat je DNA wijzigt gedurende je leven. Dit komt door trauma‘s die er in je systeem gaan zitten van onverwerkte gebeurtenissen en emoties. Daardoor kunnen er opeens bijvoorbeeld allergieën of intoleranties of tekorten ontstaan. Als je met deze trauma‘s aan het werk gaat kan dit weer gereset worden. Als voorbeeld: Bij B12 tekort zit er vaak een trauma op de maag van een emotie die niet verteerd is. Als je met deze emotie aan het werk gaat, dus verwerkt of verteerd, kan het zomaar zijn dat je de B12 zelf weer gaat opnemen!

Ik test zeker al 10 jaar voeding uit voor mijn cliënten. Voeding die je energie kost kun je het beste laten staan. Ik kan dit ook op afstand voor je testen.

  1. Welke voeding of combinaties van voeding je beter achterwege kunt laten komt uit mijn test naar voren. Ik stuur je daarvoor anamneseformulier met daarbij een invullijst wat je gewoonlijk eet waaronder de supplementen en medicijnen welke je gebruikt. Je krijgt van mij een lijst met voeding welke je beter kunt laten staan. De kosten hiervan zijn €75.- vooraf te voldoen.
  2. Een aanvulling op bovengenoemde is het testen op tekorten van vitamines, mineralen, sporenelementen, vetten en aminozuren e.d. Hierbij krijg je een advies wat je kunt toevoegen aan je voeding en/of een supplement advies, zodat je niet lukraak iets slikt wat je lichaam weer energie kost om af te breken. Mochten er opname problemen zijn dan vermeld ik dat ook. De investering in jezelf is hierbij €35.-, vooraf te voldoen.
  3. Als er opname problemen zijn kan ik je daarbij helpen door te testen waar de oorzaak zit en evt. welke emotie er op het orgaan/systeem zit. De kosten hiervoor zijn vergoeding van mijn tijd, dus afhankelijk van hoelang we bezig zijn, €65.- per uur. We kunnen dit op afstand doen, maar als het belangrijk is dat je langskomt, nodig ik je uit in de praktijk.

    Je kunt de test aanvragen via de mail. Ik stuur dan het anamneseformulier naar je toe via de mail. Deze vul je in en stuur je aan mij terug. Zodra het anamneseformulier is ontvangen en de betaling is voldaan, zal ik je binnen 2 weken testen en de bevindingen naar je toe sturen.

Disclaimer: Deze adviezen zijn geheel persoonlijk en een momentopname. Het kan dus wijzigen in de tijd.

Mijn contactgegevens

Adres
Molenvaart 254a 1764 AX Breezand
Telefoon
0223 - 521286 (op werkdagen)
E-mail
mvanpappelendam@quicknet.nl
U kunt mij ook vinden op Facebook!

Algemene Voorwaarden