Home Over Monique Tarieven Contact

Wie ben ik?

Mijn naam is Monique van Pappelendam, geboren op 2 september 1964. Ik ben getrouwd en heb 2 kinderen. Na mijn opleiding voor levensmiddelentechnologie, ben ik in die branche jarenlang werkzaam en lerend geweest. Ik heb daarbij veel ervaring opgedaan.

Tijdens de eerste zwangerschap kreeg ik echter allerlei lichamelijke problemen en na de bevalling werd het alleen maar erger. Ik kwam thuis te zitten. De lijst met klachten werd alleen maar langer: bekkeninstabiliteit, RSI. Doordat mijn lichaam niet meer deed wat ik wilde werd ik depressief. Ik was oververmoeid en kon niet slapen, kreeg astma, allergieën, concentratieproblemen, wisselende gewrichtspijnen in handen en knieën, en een stempeltje CVS. Ik kreeg alleen maar meer pillen van de huisarts en het Chronisch Vermoeidheid Centrum: slaapmiddelen, pijnstillers, antidepressiva. Als ik een dag iets extra ondernam, lag ik daarna 3 dagen ‘out‘ op de bank. Ik was op een gegeven moment zover dat ik op een punt stond, zo wil ik niet verder met mijn leven...

Gelukkig kreeg ik heldere inzichten en ben gaan zoeken in het alternatieve circuit. Eerst ben ik bij allerlei collega‘s aan het shoppen geweest. Ik vond overal wel een puzzelstukje. Ik besloot om te scholen voor Natuurgeneeskundig gezondheidstherapeut en ging de opleiding volgen voor werken met de Bio-tensor. Binnen een half jaar maakte ik zulke vorderingen, dat als iemand dat mij dat had voorspeld ik had gezegd: dat kan niet! En zo was mijn interesse gewekt voor de complementaire geneeskunde. Ik heb een waslijst aan opleidingen gedaan en volg nog regelmatig bijscholingen. Ik leerde onder andere met energie werken.

Doordat ik hard aan mezelf werkte en niet meer aldoor de oorzaak buiten mezelf legde, werd mijn intuïtie ook steeds helderder en werd ik sterker in het werken met energie. Zo kwam ik er op een gegeven moment achter dat de oorzaak van mijn problemen (en de problemen in mijn gezin) Lyme was. Op dit moment kan ik zeggen dat ik klachtenvrij en weer vol energie ben en genezen ben van Lyme.

Het was een lange leerzame weg, die ik nodig had om mijn passie te vinden: mensen helpen met soortgelijke, vage klachten, waar ze in het reguliere circuit jammer genoeg niet veel anders mee kunnen als symptoombestrijding. Doordat ik dit pad ben opgegaan kan ik nu anderen met mijn intuïtie en healingen, gecombineerd met voedingsadviezen, tekorten en verstoringen in het fysieke, emotionele, mentale en energetisch systeem oplossen. Een heel mooi totaal plaatje met een resultaatgerichte behandeling. Geen symptoombestrijding of melkkoetjes.

Mijn contactgegevens

Adres
Schorweg 12A, 1764 MB Breezand
Telefoon
0223 - 521286 (op werkdagen)
E-mail
praktijkmvanpappelendam@gmail.com
U kunt mij ook vinden op Facebook!
BTW identificatienummer: NL001546048B97

Algemene Voorwaarden